Marcelo: "Nemanau, kad turime problemų dėl požiūrio"

Madrido "Real" komandai paskutinėse UEFA Čempionų lygos grupių etapo rungtynėse buvo suduotas itin skaudus smūgis – "baltuosius" jų pačių žiūrovų akivaizdoje sutriuškino Maskvos CSKA.

Šios rungtynės "Real" ekipai nelėmė nieko, todėl Santiago Solari į sudėtį įnešė daug pasikeitimų, tačiau jaunimas ir kai kurie senbuviai akivaizdžiai nepateisino vilčių.

Po mačo su žurnalistais kalbėjęs Marcelo teigė, kad žaidėjai neturi jokių problemų dėl savo požiūrio į rungtynes. Brazilas tik pripažino, kad komandai visiškai nesiklijavo žaidimas.

"Mes niekada nežengiame į aikštę su netinkamu požiūriu, tačiau kartais mūsų žaidimas ima strigti ir atsiranda tokios problemos, kaip rungtynėse su CSKA", - teigė Marcelo.

"Madrido "Real" klube visada turi žaisti su didžiuliu užsidegimu. Dabar laukia ilga pertrauka iki kitų Čempionų lygos rungtynių. Mums reikia stipriai patobulėti ir pakeisti tą įvaizdį, kuris dabar yra susiformavęs aplink mus. Mes turime išlikti motyvuoti ir parodyti "Santiago Bernabeu" stadionui savo tikrąjį veidą", - pridūrė brazilas.

"Real" Čempionų lygos aštuntfinalyje gali susitikti su "Tottenham", "Liverpool", "Schalke", "Ajax", "Lyon" arba "Man Utd".