M.Mbodjis: "Galbūt dirbtinė danga taps mūsų slaptu ginklu prieš "Sevilla"

Prieš rungtynes su „Sevilla“ žalgiriečiai akcentavo, kad būtina tinkamai išnaudoti šią unikalią progą ir su galingu varžovų žaisti be įtampos. „Žalgirio“ gynėjas Mamadou Mbodjis šį susitarimą įvykdė visu 100 procentų.

Kartu su Marko Tomičium „Žalgirio“ gynybinius įtvirtinimus cementavęs Mamadou Mbodjis šypsojosi net ir sunkiausiais rungtynių momentais ir su džiaugsmu stojo į kovą su tituluotais priešininkais. „Aš tikrai mėgavausi žaidimu, – patikino 25 metų futbolininkas iš Senegalo. – Tai buvo labai svarbios rungtynės, su galingu varžovu, kurį mes labai gerbiame, bet jo nebijome. Ir tai, kaip mes žaidėme suteikė man didelį malonumą. Būtent dėl to baigiantis rungtynėms aš negalėjau sulaikyti šypsenos, nes žinojau, kad visa mano šeima, visi mano draugai stebi rungtynes ir palaiko mane bei komandą. Čia negali būti jokios įtampos, tik malonumas ir pasimėgavimas.“

2016 m. pradžioje iš Belgrado „Crvena Zvezda“ komandos į „Žalgirį“ persikėlęs futbolininkas teigiamai įvertino ir „Sevilla“ sirgalių sukurtą atmosferą „Ramon Sanchez Pizjuan“ stadione. „Atmosfera stadione buvo nuostabi, jautėsi, kad vyksta tikra futbolo šventė. Palaikymas, dainos, tūkstančiai žmonių tribūnose. Tai ir yra futbolas. Mums labai pasisekė, kad turėjome tokią progą apsilankyti Sevilijoje ir žaisti čia svarbias rungtynes. Nors mes ir pralaimėjome, bet viskas dabar yra mūsų rankose. Vilniuje mūsų laukia svarbios ir atsakingos rungtynės. Tikiu, kad viskas bus gerai“, – teigė M.Mbodjis.
Beje, „Žalgirio“ gynėjui iš Senegalo rungtynės Sevilijoje turėjo ir dar vieną potekstę. M.Mbodjiui šis mačas buvo jubliejinis – 100-asis „Žalgirio“ gretose. „Prieš sezoną žinojau, kad kažkuriuo metu pasieksiu šią ribą, tačiau nebuvau tikras, kad tai nutiks būtent Sevilijoje. Pasirašęs sutartį su „Žalgiriu“ Išsikėliau sau tikslą – sužaisti klube triženklį skaičų rungtynių. Tad dabar esu tikrai labai laimingas", - teigė 25 metų futbolininkas.
 
Atsakomosios „Žalgirio“ ir „Sevilla“ rungtynės įvyks rugpjūčio 16 d. Vilniaus LFF stadione. Pasak M.Mbodjio, įprastinė aplinka gali tapti papildomu žalgiriečių ginklu. „Žaisime savo aikštėje, galbūt dirbtinė danga taps mūsų slaptu ginklu, nes varžovai prie jos nėra pripratę. Pažadu, kad mes atiduosime visas jėgas, kad patektume į kitą Europos lygos atrankos varžybų etapą“, – pareiškė žalgirietis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...