M.Papšys: „Jei myli futbolą, malonu jį žaisti tiek lauke, tiek salėje“

Buvęs Lietuvos rinktinės saugas Marius Papšys neseniai papildė „Gargždų Pramogų“ ekipos gretas futsal A lygoje. Kaip teigė pats futbolininkas rungtyniauti salėje jam ne naujiena:

„Kai baigdavosi sezonas didžiajame futbole visada žaisdavau futsalą Klaipėdos miesto pirmenybėse. Beje, kažkada yra tekę vienas rungtynes sužaisti ir futsalo A lygoje. Tuomet su „Nautica“ žaidėme prieš „Nautaros“ komandą“, - sakė M.Papšys.

Praėjęs sezonas futbolininkui nebuvo pats sėkmingiausias, jį kamavo traumos. Dėl šios priežasties kiek ankstokai I lygos čempionatą „Džiugo“ komandoje baigęs žaidėjas, 2-3 mėnesius ilsėjosi norėdamas visiškai išsigydyti sužeidimus.

„Palaikiau formą sportuodamas sporto klube bei žaisdamas salės fubolą, o dabar jaučiuos visiškai pasveikęs ir pasiruošęs sugrįžti“, - sakė Valeros pravarde žinomas futbolininkas.

Futsal A lygoje jo atstovaujama Gargždų ekipa prieš savaitę buvo pakilusi į pirmąją turnyro lentelės vietą, tačiau šiuo rikiuojasi už Kauno „Vyčio“ ekipos nugaros. Pačiam futbolininkui įsilieti į naują kolektyvą nebuvo sudėtinga.

„Šauni komanda. Kiek sunkiau yra su jų žaidimo schemomis, tačiau laikui bėgant tikiuosi jas perprasti, nes komandos tikslai šiame sezone yra patys aukščiausi. Noriu pabrėžti, kad čempionate ir be „Vyčio“ yra stiprių komandų, todėl lengva nebus. Vis tik, labai norime tapti čempionais, o ar tai pavyks, parodys laikas“, - pasakojo trisdešimtmetis futbolininkas.

Mariaus CV kol kas yra užpildytas pasiekimais didžiajame futbole: Lietuvos jaunimo ir Lietuvos rinktinė, rusų „Amkar“, Čekijos „Pribram“, Rumunijos „Sepsi“ ekipos. Kaip sako futbolininkas, tai nieko nereiškia, nes futbolas visur lieka futbolu.

„Jei myli futbolą, malonų jį žaisti ir lauke ir salėje, svarbiausia būti sveikam“, - reziumavo M.Papšys.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...