M.Stankevičiaus likimo sulaukęs S.Mikoliūnas: tikrai buvau nusivylęs © JumpStory nuotr.

Kai Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjai iš įvairių Europos šalių tyliai rinkosi į Slovėniją, ilgametis komandos futbolininkas Saulius Mikoliūnas keliavo į Vilnių. Lietuvos nacionalinei komandai 73 rungtynėse atstovavęs 31 metų futbolininkas sulaukė nemalonios žinios.

2004 metais rinktinėje debiutavęs krašto saugas pirmąsyk nesulaukė kvietimo į komandą, kuri rungtynėmis penktadienį Liublianoje su Slovėnija ir pirmadienį Vilniuje su Anglija baigs 2016 metų Europos pirmenybių atrankos varžybas.

Jis jautėsi esąs geros sportinės formos ir tai patvirtino gražiu įvarčiu Baltarusijos čempionate, kur „Šachtior“ po pergalės 1:0 prieš „Minsk“ pakilo į trečiąją vietą.

Tačiau S.Mikoliūnas, kaip ir Ispanijos 2-osios lygos klube „Cordoba“ puikiai debiutavęs gynėjas Marius Stankevičius, nesulaukė kvietimo į rinktinę.

Krašto saugas praėjusį mėnesį treniravosi su rinktine, bet per rungtynes Taline su Estija (0:1) ir Vilniuje su San Marinu (2:1) liko ant atsarginių suolo.

„Nelabai pamenu, ar leptelėjau ką nors, ar ne. Lyg ir ne, – sakė paklaustas, ar per pastarąsias rungtynes nekilo žiežirbų su treneriu Igoriu Pankratjevu. – Per tiek metų rinktinėje esu sukaupęs patirties, tad tikrai buvau nusivylęs, kad negavau žaidimo laiko. Bet tai – trenerių sprendimas. Jų teisė ir atsakomybė rinktis. Aš dirbu savo darbą, ir tiek.“

K.Rimkus, lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...