M.Zubas: „Aišku, nesu visiškai patenkintas“

Vilniaus „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Marekas Zubas po pergalės prieš Klaipėdos „Atlantą“ džiaugėsi, kad principinį varžovą pavyko įveikti įtikinamu rezultatu.

„Atsižvelgiant į mūsų pastarąsias rungtynes su „Atlantu“, šis mačas mums buvo labai svarbus. Tuomet rungtynės vyko pagal panašų scenarijų kaip prieš savaitę žaidžiant su „Trakais“. Vis dar turime vieną suvenyrą iš tų rungtynių - Kristis negali treniruotis, - taip kalbą spaudos konferencijoje pradėjo M. Zubas. - Pirmiausia mums buvo svarbu parodyti, kad žaidžiame namie. Antra, tai buvo aukšto rango rungtynės, nes visi atsimename praeitą sezoną. Rungtynės su „Atlantu“ mums yra ypatingos. Todėl stengėmės žaisti susikaupę, būti agresyvūs. Nepaisant rezultato, rungtynės turėjo patikti žiūrovams. Įmušėme 3 įvarčius ir turėjome dar daug progų, todėl visi esame laimingi.“

„Žalgirio“ strategas pagyrė 2 įvarčius pelniusį Liną Pilibaitį, tačiau svarstė, kad futbolininkai turėtų pelnyti daugiau įvarčių, kai sukuriama tikrai daug progų.

„Aišku, nesu visiškai patenkintas. Kai turi puikią progą įmušti, reikia įmušti. Vis dėlto 3 taškai ir pasirodymas šiandien buvo pakankamai geras kaip tokios svarbos rungtynėms“, - sakė treneris.

Pasak M. Zubo, dabar vilniečių laukia dar vienas principinis mačas: „Žvelgiame į priekį. Laukia dar vienas nedidelės derbis - žaisime su Panevėžio „Ekranu“. Mūsų tarpusavio rungtynių istorijoje yra nedidelis emocinis aspektas, todėl laukia dar vienos įdomios rungtynės“.

„Žalgirio“ ir „Ekrano“ rungtynės Panevėžyje bus žaidžiamos rugpjūčio 16 dieną. Mačo pradžia - 18 val.

zalgiris-vilnius.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...