M.Zubas nesuabejojo savo auklėtinių galimybėmis net atsiliekant 0:2

Vilniaus „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Marekas Zubas teigia, kad atsiliekant 0:2 reikėjo nepamesti galvos, žaisti savo žaidimą ir tai pasiteisino.

„Buvo puikios, įdomios rungtynės, - po pergalės Marijampolėje prieš „Sūduvą“ rezultatu 3:2 kalbėjo vilniečių strategas. - Be abejo, džiaugiuosi, kad laimėjome ir patekome į kitą etapą. Noriu pasveikinti „Sūduvą“, komanda šiuo metu žaidžia tikrai gerą futbolą. „Sūduva“ kovoja dėl prizinių vietų ir, manau, tikslą pasieks, jei sugebės išlaikyti tokį žaidimo lygį ir tokią aistrą aikštėje.“

Pasak M. Zubo, marijampoliečiai puikiai pradėjo rungtynes, bet treneris neabejojo, kad varžovai pavargs.

„Marijampolės komanda į šias rungtynes įdėjo daug emocijų, energijos. Vis dėlto stebint pirmąjį kėlinį galima buvo pasakyti, kad „Sūduvai“ neįmanoma tokiu tempu žaisti visas rungtynes. Mums buvo būtina išlikti ramiems, žaisti savo žaidimą, nors pirmajame kėlinyje ir padarėme daug klaidų. Pasitikiu savo žaidėjais, buvau tikras, kad jie gali įveikti sunkią atkarpą, nusiraminti ir antrajame kėlinyje patys įmušti įvarčių. Taip ir nutiko“, - pasakojo futbolo specialistas.

„Žalgiriui“ šį sezoną beliko sužaisti trejas rungtynes – namie su Alytaus „Dainava“ ir Gargždų „Banga“ bei išvykoje su „Klaipėdos granitu“.

„Spaudimas ir motyvacija, be abejo, mažėja, tačiau reikia išlaikyti žaidėjus geros formos. Daugumai jų tai bus svarbus laikotarpis galvojant apie kitą sezoną ir naujus kontraktus“, - teigė M. Zubas.

zalgiris-vilnius.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...