N. Kante pasirašė naują sutartį ir tapo geriausiai apmokamu žaidėju "Chelsea" klube

Londono "Chelsea" klubas oficialioje svetainėje informavo, kad su N'Golo Kante pasirašyta nauja ilgalaikė sutartis.

27-erių metų futbolininkas, į "Chelsea" atvykęs 2016 metais, yra laikomas vienu geriausių savo pozicijos žaidėjų. N. Kante dar šią vasarą buvo viliojamas Paryžiaus "Saint-Germain" klubo, tačiau "mėlyniesiems" pavyko išsaugoti saugą ir dar susieti ateitį su juo.

N. Kante padėjo parašą ant sutarties, kurios galios iki 2023 metų. Įvairių šaltinių teigimu, prancūzas nuo šiol bus geriausiai apmokamas žaidėjas "Chelse" klube - uždirbs 290 tūkst. svarų sterlingų per savaitę.

"Džiaugiuosi pratęsdamas savo laiką "Chelsea" klube. Tai buvo du nuostabūs metai ir tikiuosi, kad tas pats lauks ateityje. Stipriai patobulėjau čia atvykęs, tapau labiau konkurencingas ir sulaukiau trofėjų, kurių niekada nesitikėjau gauti. Man patinka miestas ir klubas, todėl esu laimingas būdamas čia", - kalbėjo N. Kante.

Per daugiau nei du sezonus saugas "Chelsea" ekipoje sužaidė 105 rungtynes ir įmušė keturis įvarčius. Rungtyniaudamas "aristokratų" gretose N. Kante dar kartą tapo "Premier" lygos nugalėtoju bei triumfavo FA taurėje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We have some great news…<br> <br> <a href="https://twitter.com/nglkante?ref_src=twsrc%5Etfw">@nglkante</a> has signed a new contract!<a href="https://twitter.com/hashtag/Kante2023?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Kante2023</a><a href="https://t.co/FTN6Uy2vmB">https://t.co/FTN6Uy2vmB</a></p>&mdash; Chelsea FC (@ChelseaFC) <a href="https://twitter.com/ChelseaFC/status/1065878045104443392?ref_src=twsrc%5Etfw">November 23, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>