N. Kovačas prieš mūšį su BVB: "Gera gynyba atneša titulus"

Miuncheno "Bayern" strategas Niko Kovačas prieš šiandien įvyksiančią dvikovą su Dortmundo "Borussia" net negalvoja apie kitą scenarijų kaip iškovotą pergalę.

19 val. 30 min. "Bayern" namuose priims "Borussia". Šių rungtynių kaina yra ypatingai brangi kovoje dėl titulo – BVB pergalės atveju įgytų penkių taškų pranašumą, kai bavarai galėtų grįžti į pirmąją poziciją.

N. Kovačas paklaustas, ar įsivaizduoja "Bayern" komandą nelaiminčia "Bundesliga" pirmenybių, atsakė: "Antra vieta yra skirta pirmam pralaimėjusiam."

"Šios rungtynės mums yra labai svarbios. Žinome, kokia yra jų kainą ir tai, kad turėsime žaisti puikiai tiek gynyboje, tiek puolime. Tai bus įdomios rungtynės, nes susitiks dvi viena kitos vertos komandos. Žaidėjai, sirgaliai ir klubas atiduos viską, kad pergalė būtų mūsų sąskaitoje", – kalbėjo N. Kovačas.

Šią savaitę "Bayern" Vokietijos taurėje praleido net keturis įvarčius prieš antros lygos atstovą "Heidenheim". N. Kovačas pripažino, kad jį neramina komandos žaidimas gynyboje.

"Viskas priklauso nuo atsakomybės ir disciplinos. Ne vien gynėjai yra atsaking už tai. Esame pasiruošę, nepriklausomai nuo lygio, kurį turime.

Prancūzija tapo pasaulio čempionais ne tik dėl to, kad turėjo gerus žaidėjus puolime, bet ir dėl savo darbo gynyboje. Nėra joks atsitiktunumas, kad gynyba atneša titulus. Mes turime pagerinti savo žaidimą gynyboje – ne tik kaip individualūs žaidėjai, bet kaip visada komanda.

Negali pamiršti apie gynybą net ir jei esi kūrėjas. Kaip ir sakiau, turėsime tikrai įdomią dvikovą. Jos nugalėtojas bus tas, kuris padarys mažiau klaidų", – pridūrė N. Kovačas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...