N. Vidičius: "Liverpool" ir "Chelsea" neturi geresnių gynėjų už "Man Utd"

Nemanja Vidičius prieš artėjančią dvikovą su "Liverpool" nė kiek nesijaudina dėl "Manchester United" gynybos.

Daugelis ekspertų pažymi, kad didžiausia šio sezono problema "raudonųjų velnių" gretose buvo vidurio gynėjų pora. Victoras Lindelofas jau įsivažiavo, tačiau dar vieno lygiaverčio žaidėjo švedui "Man Utd" nesugeba rasti.

Visgi buvęs šios komandos atstovas N. Vidičius teigia, kad kiti trys vidurio gynėjai yra aukšto lygio ir jis nemano, kad "Liverpool" ar Londono "Chelsea" gali pasigirti turėdami geresnius gynėjus.

"Pačioje pradžioje Victorui buvo sunku, bet jis įsivažiuoja. Nėra lengva atvykus į tokį didžiulį klubą kaip "Man Utd", kuriame iš žiniasklaidos sulaukiama daug kritikos. Jis parodė, kad turi stiprų charakterį, kas yra ypatingai svarbu rungtyniaujant tokiame klube.", – teigė legendinis "United" gynėjas.

"Jis turi viską, kad taptų puikiu gynėju. Paskutiniu metu neblogai žaidė ir Philas Jonesas. Chrisas Smallingas taip pat yra geras gynėjas, kaip ir Ericas Bailly. Manau, kad mes turi keturis solidžius gynėjus, kurie prie tinkamo žaidimo gali parodyti visas gerąsias savybes.

Kaip ir sakiau anksčiau, net ir tada, kai ši ketveriukė nežaidė gerai, kitos Anglijos komandos neturi geresnių gynėjų nei mes. Nepasirinkčiau jokio kito gynėjo nei iš "Liverpool", nei iš "Chelsea" klubo.

Pradėjus komandai rodyti geresnius rezultatus, grįžo ir gynėjų pasitikėjimas. Manau, kad jie su kiekvienomis rungtynėmis tik gerins savo žaidimą", – ryžtingai kalbėjo N. Vidičius.