"Nantes" reikalauja "Cardiff" sumokėti 17 mln. eurų už žuvusį E. Salą

Visa futbolo bendruomenė yra sukrėsta tragiška argentinečių futbolininko Emiliano Sala žūtimi, tačiau buvęs puolėjo klubas jau pradėjo finansinį karą prieš "Cardiff City".

Sausio 19-ąją dieną "Cardiff" oficialiai patvirtino už rekordinę klubui 17 mln. eurų sumą įsigijusi 28-erių metų futbolininką. Argentinietis buvo atvykęs į Kardifą ir padėjo parašo ant ilgalaikės sutarties, tačiau trumpam grįžęs į Prancūziją daugiau Kardifo taip ir nepasiekė.

Futbolininkas kartu su jį skraidinusiu pilotu Davidu Ibbotsonu nukrito į vandenyną. Paieškos užsibaigė tik ne taip seniai, kai vandenyno dugne buvo aptiktas E. Salą skraidinęs lėktuvas.

Speciali tyrėjo grupė nustatė, kad lėktuve yra negyvas kūnas. Per operaciją jis buvo ištrauktas, tačiau kol kas nėra nustatyta jo tapatybė.

BBC informuoja, kad nepaisant E. Salos žūties, jo buvęs klubas nori sulaukti visos transfero sumos. "Cardiff" 17 mln. eurų pasiryžo išmokėti per tris metus, tačiau savo pirmąją įmoką turėjo atlikti jau vasario pradžioje.

"Nantes" nesulaukusi jokios pinigų sumos per artimiausias dešimt dienų, pradės imtis teisinių veiksmų. Velso klubą nustebino toks "Nantes" reikalavimais, kai dar net oficialiai nebuvo nustatyta futbolininko žūtis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...