"Napoli" vadovas supyko ant M. Sarri: jis norėjo pasiimti visą komandą

"Napoli" prezidentas Aurelio De Laurentiis pareiškė, jog buvęs šio klubo treneris Maurizio Sarri su savimi į Londono "Chelsea" norėjo išsivežti visą komandą.

Stratego santykiai su Pietų Italijos klubu prieš išvykstant nebuvo patys geriausi, nes su Carlo Ancelotti buvo susitarta dar galiojant Sarri sutarčiai.

Pastarajam galiausiai leidus išvykti į Angliją jo pėdomis pasekė saugas Jorginho, už kurį "aristokratai" sumokėjo 50 mln. svarų sterlingų. Tiesa, šis italas nebuvo vienintelis "Chelsea" dominęs futbolininkas.

"Man nepatiko, kad jis sakė, jog klaidų padarėme mes abu, nes aš jokių klaidų nepadariau", - De Laurentiis pasakojo "Sky Sport Italia".

"Jis turėjo kontraktą, taigi, aš galėjau kažką pasakyti, nes jis elgėsi netinkamai - buvo nusistatęs prieš žaidėjus, kurie, jo manymu, nebuvo labai geri."

"Aš nebuvau neteisus stodamas prieš jį net jeigu tai ir būtų buvęs pats akivaizdžiausias sprendimas."

"Tie žaidėjai davė jam labai daug. Jis juos kankino savo garsiosiose treniruotėse, bet jie visada reagavo gerai."

"Po to jis norėjo į Angliją pasiimti mano visą komandą bei ją sugriauti. Aš Marinai (Granovskajai - "Chelsea" direktorei - red. past.) turėjau paaiškinti įstatymus."

"Jis norėjo Jorginho ir aš jam jį atidaviau pasikalbėjęs su Ancelotti, kuris pasakė, jog daug tikisi iš Diawara ir nori žemiau pastumti Hamšiką."

Jorginho šio perėjimų lango metu kol kas buvo vienintelis "Chelsea" pirkinys.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...