Naujuoju "Chelsea" treneriu taps G. Hiddinkas?

Nepaisant to, kad pati „Chelsea“ ekipa dar nepaskelbė, kas taps naujuoju komandos treneriu, Australijos nacionalinės rinktinės svetainė jau pasveikino jų buvusį trenerį Guusą Hiddinką su tuo, kad tapo šios komandos strategu.

Mourinho buvo atleistas ketvirtadien dėl prastų rezultatų, netinkamo bendravimo su spauda ir nesutarimo su žaidėjais, o komandos gerbėjai praėjo spėlioti, kas taps naujuoju komandos treneriu.

Buvęs „Chelsea“ puolėjas Mateja Kežmanas pareiškė, kad olandas jam atskleidė apie tai, kad jis perims Londono ekipos vairą, tačiau visas spekuliacijų naujienas nurungė Socceroos svetainė, kuri savo Twitter paskyroje paskelbė pranešimą apie naująjį „aristokratų“ trenerį ir pasidalino savo sveikinimais buvusiam rinktinės strategui.

 

Šiuo metu nei „Chelsea“, nei pats treneris gandų nekomentuoja. Šia tylos siena jie atsitvėrė nuo pat Mourinho nušalinimo ketvirtadienį.

Hiddinkas jau yra dirbęs „mėlynųjų“ ekipoje, kai 2009 metais perėmė trenerio postą iš Luizo Felipe Scolario. Jis laimėjo 73 procentus visų rungtynių ir iškovojo FA taurės titulą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...