Neįtikėtina kova Dortmunde: "Eintracht" pridėto laiko metu išlygino rezultatą, bet M. Batshuayi vėl gelbėjo BVB (VIDEO)

Vokietijos "Bundesliga" pirmenybėse sekmadienį baigėsi 26-asis turas.

Dortmundo "Borussia" namuose priėmė Frankfurto "Eintracht". Dramatiškoje akistatoje, kurioje per pridėtą laiką krito du įvarčiai, pergalę rezultatu 3-2 pasiekė "geltonai juodi"

BVB į priekį įsiveržė varžovo įvarčio į savus vartus dėka 12-ąją minutę, tačiau 75-ąją minutę rezultatas tapo lygus, kai įvartį pasiekę po keitimo aikštėje pasirodęs Luka Jovičius.

Tačiau "Borussia" taip pat surado savo "super keitimą" - 77-ąją minutę Mitchy Batshuayi, į aikštę žengęs dar prieš išlyginamąį įvartį, po tikslaus Christiano Pulisico perdavimo sugrąžino pranašumą šeimininkams.

Vis dėlto "Eintracht" pasiduoti nebuvo nusiteikęs - 91-ąją minutę puikų perdavimą iš krašto sulaukęs Danny Blumas tiksliu smūgiu išlygino rezultatą, tačiau tai BVB neišgąsdino ir tas pats M. Batshuayi, akimirkai be priežiūros paliktas baudos aikštelėje, nukalė dramatišką pergalę savo komandai.

Trečioje vietoje esančiai "Borussia" tai buvo 12-oji pergalė šiame sezone - už juos daugiau kartų šį sezoną triumfavo "Bayern" (21) ir "Schalke" (13).

Kitose rungtynėse, kuriose "Leipzig" kovėsi su "Stuttgart", buvo užfiksuotos nulinės lygiosios.

Rezultatai:

"Borussia" 3 - 2 "Eintracht"
12' [1 - 0] M. Russ (į savus vartus)
75' [1 - 1] L. Jovič
77' [2 - 1] M. Batshuayi
90+1' [2 - 2] D. Blum
90+4' [3 - 2] M. Batshuayi

"Stuttgart" 0 - 0 "Leipzig"

 

Turnyrinė lentelė: