Nerimtas interviu su V.Borovskiu: „Daugiausiai kalbu aš. Keikiuosi turbūt irgi aš“

Lietuvos nacionalinės rinktinės ir „Trakų“ futbolininkas Valdemaras Borovskis yra vienas ištvermingiausių A lygos futbolininkų. Tačiau šįkart ne apie tai. V.Borovskis virtualiai sudalyvavo skirtingose gyvenimiškose situacijose.

Situacija: Eini gatve, tave sustabdo mergina ir sako: aš jus kažkur mačiau. Ką atsakytum?

Aišku, pirmiausia pasisveikinčiau, o tada šypsodamasis atsakyčiau, kad nežinoti „Trakų“ futbolininko neįmanoma (šypsosi).

Situacija: Kėdainiuose sėdi į traukinį, kad nuvažiuotum į Vilnių, tačiau po gerų 10 minučių supranti, kad traukinys važiuoja į Klaipėdą. Kaip elgsiesi?

Pradėčiau nervintis ir laukčiau kitos stotelės (šypsosi). Net nežinodamas kokia ta kita stotelė, skambinčiau draugams ir sakyčiau, kad važiuotų manęs pasiimti. Jei sakytų kur? Sakyčiau, kad nežinau (juokiasi).

Situacija: pamatai du kišenvagius. Vienas jaunas, kitas senas. Vienas pasileidžia į kairę, kitas į dešinę. Kurį vysiesi?

Tokiu atveju naudočiau strategiją: gaudau jauną, pagaunu, o tada lekiu gaudyti senojo. Kadangi anas senas, tai toli nebus nubėgęs, todėl pagaučiau ir jį.

Situacija: lemiamas 11 metrų baudinys. Bandysi realizuot?

Visų pirma, žvilgtelčiau į tikrą baudinių meistrą Arūną Klimavičių. O pats muščiau nebent tada, jei labai labai reiktų.

Situacija: žmona siūlo rinktis: mezgėjų čempionatas, dienos apsipirkimas ar sudalyvauti vakarėlyje su jos draugėmis. Ką pasirinksi?

Mezgėjų čempionatas turbūt būtų toks įdomus, kad aš jo.. nesirinkčiau (juokiasi). Su draugėmis geriau tegul laiką leidžia žmona, nes vyrui visai patinka ir vaikus prižiūrėti. Lieka – dienos apsipirkimas. O iš tikro nebūtų blogai – gal dar kokią dovaną gaučiau (šypsosi).

Kas komandos rūbinėje daugiausiai kalba?

Sakyčiau, kad aš. Norisi su visais pabendrauti, tad natūraliai taip gaunasi.

O kas daugiausiai keikiasi?

Turbūt irgi aš (juokiasi). Aikštėje būnu išprotėjęs, tai kol grįžtu į sąmoningą pasaulį, nevengiu išsikeikti.

Jei vyktų dainavimo konkursas, kurį komandos draugą deleguotum į jį?

Deividą Česnauskį. Jis mūsų didžėjus, tai turbūt dar nebuvo tokio karto, kad įjungęs muziką – nepadainuotų. Jis galvoja, kad neblogai (juokiasi). Mes jam nesakome, bet iš tikro neblogai.

Kurio komandos legionieriaus šalį norėtum labiausiai aplankyti. Kodėl?

Turbūt Oscaro. Jo gimtinė taip toli, kad net neįsivaizduoju kur.