"Nevėžio" vadovas nežino su kuo susikivirčijo: muštynių nebuvo

Praėjusį ketvirtadienį, lapkričio 29 dieną, Kėdainių arenoje vyko Lietuvos futbolo federacijos (LFF) uždarymo šventė. Nors į ją žurnalistai pakviesti nebuvo, tačiau į viešumą vis dėlto iškilo Kėdainių futbolo klubo „Nevėžis“ direktoriaus Sauliaus Skibiniausko ir Gargždų „Bangos“ žaidėjo muštynėmis pasibaigęs konfliktas, rašo rinkosaikste.lt

S.Skibiniauskas, paklaustas, kaip šiuo metu jaučiasi, teigė, kad viskas gerai. O paprašytas plačiau papasakoti apie konflikto priežastis, jis, sunkiai rinkdamas žodžius, sakė, jog ketvirtadienio vakarą nieko rimto neįvyko – tik žiniasklaida per daug viską sureikšmina.

„Visų pirma – labai geras Lietuvos futbolo federacijos renginys, daug futbolo visuomenės... O konfliktas, žinot. Gal tiktai viskas čia taip sutirštinta. Tikrai nieko, nieko labai nebuvo. Paprasčiausiai truputėlį karštokai diskutavom ir viskas, nieko ten labai... Kažkaip viskas čia labai išpūsta. Tikrai, patikėkit, nieko ten tokio baisaus nebuvo. Kaip jūs sakot, muštynės – nieko panašaus net nebuvo“, – tikino „Nevėžio“ vadovas. Jis teigia konflikto metu stipriai nenukentėjęs ir, suteikus pirmąją pagalbą, paleistas gydytis ambulatoriškai. „Taip, stumtelėjo, susitrenkiau ir viskas, tiek žinių“, – pasakojo klubo direktorius.

Jis tikino, jog nežino su kuo susikivirčijo.

rinkosaikste.lt