Neymarą prarasti galinti "Barca" jau surado galimus kandidatus į brazilo vietą

"Barcelona" klube - neramios dienos: komandos sirgaliai su dideliu nerimu laukia galutinio Neymaro sprendimo dėl tolimesnės ateities.

Visa pasaulio žiniasklaida mirga pranešimais, kad Paryžiaus "Saint-Germain" ruošiasi sudrebinti žaidėjų perėjimų langą - išpirkti brazilo kontraktą, kuriame yra nurodyta įspūdinga 222 milijonų išpirkos suma.

Teigiama, kad pats 25-erių metų futbolininkas jau apsisprendė palikti Barseloną, todėl ekipos skautai jau dabar numatė kandidatus, kurie galėtų pakeisti galimai išvykstantį brazilą.

Katalonijos spaudos teigimu, pagrindinis kandidatas užimti Neymaro vietą yra Turino "Juventus" lyderis Paulo Dybala. Vis dėlto "Barca" supranta, kad lengva prisivilioti argentinietį nebus - "Juve" už jį prašo 120 mln. eurų, o ir pats futbolininkas tikina esąs laimingas Turine.

Kaip dar vienas galimas kandidatas yra "Liverpool" saugas Philippe Coutinho. Krašto puolėju Liverpulyje žaidžiantis brazilas jau seniai yra "Barcelona" akiratyje, tačiau didžioji problema yra tai, kad "raudonieji" kol kas nesvarsto galimybės parduoti futbolininką už bet kokią sumą.

Kandidatų sąraše yra ir kylanti Prancūzijos futbolo žvaigždė Ousmane Dembele. Dortmundo "Borussia" krašto puolėjas savo žaidimu itin primena patį Neymarą, tačiau ir čia koją katalonams kiša Dortmundo "Borussia" prašoma suma - 90 milijonų eurų.

"Barca" supranta, kad pigiau įsigyti tinkamą Neymaro įpėdinį vargu ar gali pavykti, tačiau Ispanijos vicečempionai kol kas nėra nusiteikę aklai leistis į derybas dėl galimo Neymaro įpėdinio.