Neymaras: galbūt vieną dieną žaisiu "Premier" lygoje

Po Lionelio Messi ir Cristiano Ronaldo bene ryškiausia futbolo žvaigžde esantis Neymaras nėra tikras, ar iki karjeros pabaigos rungtyniaus "Barcelona" klube, mat jį itin viliojo galimybė save išbandyti Anglijoje.

25-erių metų krašto puolėjas jau kiek anksčiau buvo siejamas su persikėlimu į "Manchester United", tačiau brazilas taip greitai palikti Katalonijos ekipos neketino.

Tačiau dabar Neymaras neatmeta galimybės, kad vieną dieną išvyks į "Premier" lygą. Futbolininkas taip pat atskleidė, kuriomis Anglijos komandomis jis žavisi.

"Premier" lygos pirmenybės mane stebina gerąja prasme. Man patinka čia vyraujantis žaidimo stilius ir komandos. Kas žino, galbūt vieną dieną panorėsiu savo jėgas išbandyti čia", - pareiškė Neymaras.

"Žaviuosi "Man Utd", "Chelsea", "Arsenal" ir "Liverpool" komandomis. Taip pat šioje lygoje yra daug puikių trenerių, tokių kaip Jose Mourinho ir Pepas Guardiola. Tai yra strategai, su kuriais norėtų dirbti bet kuris žaidėjas.

"Premier" lygoje tu niekada nežinai kas laimės rungtynes ar, tuo labiau, čempionatą. "Leicester" praėjusį sezoną sukūrė sensaciją ir nusipelno pagarbos. Juos reikėtų vertinti ir Čempionų lygoje", - užbaigė brazilų futbolo žvaigždė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...