Neymaro neužtenka: PSG pasiekė susitarimą su A. Sanchezu

Panašu, kad netikėtai žiniasklaidoje pasirodžiusios naujienos apie Paryžiaus "Saint-Germain" ketinimus išpirkti Neymaro kontraktą artimiausiu metu taps tikru sandoriu.

Visa pasaulio žiniasklaida teigia, kad Neymaras sutiko su PSG siūlomomis sąlygomis ir pastarieji jau artimiausiomis dienomis aktyvuos futbolininko kontrakte nurodytą išpirkos sumą - 222 mln. eurų.

Tačiau PSG komandai neįtikėtinus pinigus kainuosiančio Neymaro neužtenka - Anglijos spauda teigia, kad Alexis Sanchezas pasiekė žodinį susitarimą su Paryžius klubu ir viskas dabar priklauso nuo Londono "Arsenal".

Arsene'as Wengeras prieš kelias dienas teigė, kad Čilės rinktinės puolėjas šią vasarą nebus parduodamas, tačiau PSG klubo pasiūlymas turėtų pakeisti stratego nuomonę.

Pirmiausia, "kanonieriai" nesiderėdami dėl A. Sanchezo rizikuoja kitą vasarą jį prarasti negavus jokios sumos, o antra - yra galimybė čilietį parduoti ne "Premier" lygos klubui ir už gana solidžią sumą - 45-50 milijonus svarų sterlingų.

Sėkmingų derybų atveju PSG artėjantį sezoną gali turėti įspūdingą puolimo arsenalą, su A. Sanchezo, Neymaru ir Edinsonu Cavani priešakyje.