Nigerietį Sudais Alį Babą išbandysiantis M.Čepas: pirmas įspūdis - geras

Šį šeštadienį sostinės „Riteriai“ keliauja į Marijampolę, kur sužais antrąsias kontrolines rungtynes. Šįkart su A lygos naujokais Gargždų „Bangos“ futbolininkais. Prieš šias rungtynes „Riterių“ stovykloje rokiruotė – peržiūroje dalyvavusį Mosefiu Ashiru pakeitė devyniolikmetis nigerietis Sudais Ali Baba.

„Norėtųsi, kad rungtynėse su „Banga“ energetika ir noras išliktų toks pat kaip pirmose rungtynėse, bet tuo pačiu norisi, kad atsirastų daugiau kokybės. Aišku, mums dar reikia laiko susižaidimui, reikia daugiau laiko žaidėjams, kurie vis dar pratinasi prie mano iškeltų užduočių ir reikalavimų, bet žingsnis po žingsnio mes privalome eiti į priekį.

Kažkiek pasikartosiu – aš žaidėjų veiksmuose matau didžiulį norą dirbti, tobulėti, o tai yra labai svarbu momentas. Tik laiko klausimas, kai tai duos rezultatą“, – oficialiai svetaine kalbėjo vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas.

Šią savaitę į treniruočių procesą sugrįžo ir komandos senbuvis Lajo Traore. Priminsime, kad pastarasis praėjusio sezono pabaigą praleido dėl traumos, o šiemet vos grįžęs į Lietuvą – susirgo.

„L.Traore dar reikia laiko, kad galėtų normaliai įsivažiuoti po traumos. Ta liga jam kainavo dar kelias dienas, tačiau tokių dalykų futbole neišvengsi. Jis rodo norą, jis kiekvienos treniruotės metu siunčia man žinutes, kad čia atvyko ne poilsiauti, o dirbti ir užsitarnauti vietą starto sudėtyje.

Kalbant apie kitus pasikeitimus, tai su M.Ashiru viskas buvo gerai, tiesiog mes ieškome šiek tiek kitokio plano žaidėjo nei jis. Jį pakeitęs Ali Baba yra puolėjas, kol kas stebime, kaip jis priima reikalavimus. Pirmasis įspūdis apie jį pakankamai geras, bet treniruočių procesas ir rungtynės yra skirtingi dalykai, todėl pagyvensim, pamatysim“, – sakė M.Čepas.

Po rungtynių su „Banga“, „Riteriai“ yra suplanavę dar trejas kontrolines rungtynes: vasario 1 dieną Vilniaus „Sportimoje“ – su Rygos „Metta“, vasario 5 dieną Marijampolėje – su Suvalkų „Wigry“, vasario  8 dieną Vilniaus BFA manieže – su Telšių „Džiugu“.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...