Nuo sutriuškinimo gelbėjęs E. Šetkus: "Pamatėme kitokį mūsų ekipos veidą"

Lietuvos rinktinė antrą kartą iš eilės patyrė pralaimėjimą UEFA Tautų lygoje - šį kartą buvo nusileista ne tokiai stipriai Juodkalnijos komandai.

Juodkalnija savo du pergalingus įvarčius įmušė per dvi minutes. Lietuviai nusileido rezultatu 0:2, tačiau rezultatas galėjo būti kur kas liūdnesnis, jei ne puikiai vartuose žaidęs Ernestas Šetkus.

Po rungtynių tiek jis, tiek ir Artūras Žulpa neslėpė, kad Juodkalnijoje ir prieš kelias dienas Vilniuje žaidė dvi skirtingos Lietuvos rinktinės.

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BIs5qxi73Fo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

„Buvo dvejos skirtingos rungtynės, dvi skirtingos komandos ir du skirtingi mūsų veidai. Niekas neišėjo, neturėjome progų ir gynyboje nesusitvarkėme”, - sakė vartininkas.

„Žaidimas buvo prastas, rezultatas taip pat blogas. Žaidėme iki galo, motyvacijos mums netrūko, norėjome įmušti įvartį, tačiau niekas nesisekė", - Šetkui antrino Žulpa.

Kitas savo rungtynes Tautų lygoje Lietuva žais spalio 11-ąją dieną prieš Rumuniją.

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8R_ewSTCu-s" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>