Nuostabų įvartį pasiekęs Kompany: "Visi šaukė – nesmūgiuok, o aš jų ir nepaklausiau"

33-ejų metų "Manchester City" kapitonas Vincente'as Kompany iššovė tada, kada ir reikėjo komandai labiausiai.

"Man City" priešpaskutiniame Anglijos "Premier" lygos ture minimaliu skirtumu palaužė "Leicester". "Miestiečiams" vienintelį ir galimai titulą atnešiantį įvartį antrajame kėlinyje įmušė V. Kompany, atlikęs įspūdingą smūgį iš maždaug 25 metrų.

V. Kompany po rungtynių užsiminė, kad prieš epizodą girdėjo, kaip komandos draugai ragino jį atlikti perdavimą, tačiau gynėjas nusprendė įnešti improvizacijos, kuri vėliau atnešė ir tris taškus.

"Girdėjau, kurie šaukė – nesmūgiuok! Tačiau ilgoje karjeroje dar nepasiekiau taško, kad man jaunesni žaidėjai aiškintų, kada smūgiuoti", – su šypsena veide sakė gynėjas.

"Galiu jus patikinti, kad treniruotėje esu įmušęs panašių įvarčių. Linksmiausia yra tai, kad per 15 karjeros metų visada girdėjau, kaip saugai ragina nesmūgiuoti, o atlikti perdavimą į kraštą. Aš tai girdžiu jau 15 metų!

Aš jiems kartą pasakiau: vieną dieną aš atliksiu tolimą smūgį, kuris pasieks tikslą, o jūs visi būsite laimingi. Būtent tai šiandien ir nutiko. 

Tai tikrai svarbus įvartis. Mes dar nieko nelaimėjome, tačiau nugalėjome labai stiprų oponentą", – pridūrė V. Kompany.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/qb2ia/vvusng" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div> <blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">NOOOOO VINNY! NOOOOOO!  <a href="https://t.co/iBJLnddsIg">pic.twitter.com/iBJLnddsIg</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/1125508338446417920?ref_src=twsrc%5Etfw">May 6, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...