Nuostabus E. Cano įvartis per save nulėmė "Liverpool" pergalę Votforde (VIDEO)

Pirmadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos paskutinės 35-ojo turo rungtynės.

"Watford" savo žiūrovų akivaizdoje priėmė "Liverpool" futbolininkus. Jurgeno Kloppo auklėtiniai po įspūdingo Emre Cano įvarčio iškovojo svarbią pergalę kovoje dėl didžiojo ketverto.

Rungtynės svečiams iš Liverpulio prasidėjo ne itin sėkminga - J. Kloppas jau 13-ąją minutę turėjo atlikti privalomą keitimą. Pakeisti teko ne bet ką kitą, o komandos lyderį Philippą Coutinho - brazilas dėl kojos skausmų nebegalėjo tęsti rungtynių.

Vis dėlto pirmojo kėlinio pabaiga buvo įspūdinga - antrąją pridėto laiko minutę Emre Canas nuostabiu smūgiu per save išvedė "raudonuosius" į priekį. Vokietis įkirtęs į baudos aikštelę gavo puikų perdavimą iš Lucaso Leiva, o tada akrobatiniu stiliumi pasiekė įvartį.

Antrajame kėlinyje daugiau įvarčių komandos nepasiekė, todėl minimalia pergale džiaugėsi svečiai.

Trečioje pozicijoje esantis "Liverpool" prie "Man City" įgijo trijų taškų pranašumą, o prieš "Man Utd" - keturių. "Watford" su 40 taškų užima 13-ąją vietą.

Rezultatas:

"Watford" 0 - 1 "Liverpool"
45+2' [0 - 1] E. Can

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10321438" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...