O. G. Solskjaeras apie L. Messi: "Bus sunku jį sustabdyti, bet tai nėra neįmanoma"

Trečiadienio vakarą laukia dar vienas ypatingas futbolo mūšis - Čempionų lygos ketvirtfinalyje "Manchester United" namuose priims "Barcelona" ekipą.

"Raudonieji velniai" turės spręsti problemą, kaip sustabdyti nuostabų futbolą pastaruoju metu demonstruojantį Lionelį Messi. "Man Utd" strategas Ole Gunnaras Solskjaeras, bendraudamas su žurnalistais, pripažino, kad argentinietį sustabdyti bus be galo sunku.

"Kokį planą galima sugalvoti, kai kalbame apie vieną geriausių žaidėjų pasaulyje? 

Šį sezoną jau žaidėme prieš tokius žaidėjus kaip Ronaldo, Mbappe, Hazardą. Suarezas, Coutinho bei Messi nuolat išlaikys mūsų gynėjus įtampoje, pažiūrėsime, kaip su tuo susitvakysime.

Messi yra nuostabus žaidėjas ir tikrai ilgai bus prisimenamas, kaip vienas geriausių futbolininkų per visą istoriją. Bus sunku jį sustabdyti, bet tai nėra neįmanoma", - gražių žodžių argentiniečiui negailėjo O. G. Solskjaeras.

Norvegas pripažino, kad jo komandai neužtektų sustabdyti tik L. Messi, o taip pat teigė, jog po pirmųjų rungtynių ketvirtfinalio serija tikrai nebus baigta.

"Tai nebus tik Messi prieš "Man Utd". Ten taip pat yra Suarezas, Coutinho, Vidalis - daugybė gerų žaidėjų. Negalime koncentruotis tik ties vienu, privalome saugotis visų vienuolikos.

Čempionų lyga kartais nustebina netikėtais rezultatais. Niekas nebus nuspręsta, kol nesužaisime rungtynių "Camp Nou".

Privalome žaisti geriausią savo futbolą ir turėti rezultatą, kurį galėtume vežtis į Barseloną", - pridėjo "Man Utd" strategas. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...