O. G. Solskjaeras: "Greenwoodas užpildė Lukaku paliktą spragą"

"Manchester United" praėjusią vasarą atsisveikino su pagrindiniu savo puolėju Romelu Lukaku, kuris išvyko į Milano "Inter".

"Raudonieji velniai" į Belgijos rinktinės puolėjo vietą naujo futbolininko neieškojo, kadangi šansas buvo suteiktas jaunajam akademijos žaidėjui Masonui Greenwoodui.

Vos 18-os sulaukęs anglas su savo užduotimis kol kas tvarkosi puikiai ir šį sezoną per 22 rungtynes yra pelnęs 8 įvarčius.

"Man Utd" strategas Ole Gunnaras Solskjaeras prieš artėjantį mačą su "Arsenal" džiaugėsi savo puolėjų pasirodymu šį sezoną bei teigė, kad M. Greenwoodas užpildė spragą, kurią išvykęs paliko R. Lukaku.

"Visuomet tikėjome, kad Martialis ir Rashfordas gali mušti daug įvarčių, tačiau puikų darbą atlieka ir Greenwoodas, kuris užpildė Lukaku paliktą spragą. Jis muša nemažai įvarčių, todėl galiu būti ramus dėl savo puolėjų.

Greenwoodas jau yra pelnęs 8 įvarčius, Rashfordas savo sąskaitoje turi 16, Martialis taip pat stabiliai atlieka savo darbą. 

Lukaku yra puikus puolėjas ir visuomet muš įvarčius, tačiau jam buvo laikas išvykti. Negalėjome jam rasti tinkamos pamainos kitoje komandoje, todėl suteikėme šansą savo akademijos auklėtiniui", - kalbėjo O. G. Solskjaeras.