O. G. Solskjaeras nesitiki kitą sezoną kovoti dėl "Premier" lygos trofėjaus

Dar vieną sunkų sezoną išgyvenanti "Manchester United" ekipa ir vėl liks be titulų, o vasarą komandos turėtų laukti nemažai permainų.

Sezono viduryje komandos vairą perėmęs norvegas Ole Gunnaras Solskjaeras dar po gėdingo pralaimėjimo "Everton" ekipai teigė, kad jis yra pasiruošęs sugrąžinti šlovę klubui, tačiau kai kurie žaidėjai nebus to dalimi.

Vis tik norvegas prieš sekmadienio rungtynes su "Huddersfield" teigė, kad nesitiki jau kitą sezoną kovoti dėl "Premier" lygos trofėjaus.

"Neįmanoma per vieną sezoną panaikinti tos 27 taškų prarajos iki pirmaujančių komandų.

Lygoje yra tokios komandos kaip "Leicester", "Everton", "Watford", gal net "Newcastle", kurios stengsis mus aplenkti kitą sezoną. Turime užtikrinti, kad mes būsime ta komanda, kuri vysis šiuo metu aukščiau esančias ekipas.

Mūsų tikslas bus priartėti prie aukščiau esančių komandų, jog nereikėtų žvalgytis per petį atgal į mus besivejančias ekipas. "Premier" lygoje yra daug puikų komandų, kurios nori mūsų vietos pirmajame šešete", - teigė O. G. Solskjaeras.

"Man Utd" ekipa teoriškai dar gali žengti į pirmąjį ketvertą šį sezoną. "Raudoniesiems velniams" šį sezoną liko dvikovos su "Huddersfield" ir "Cardiff" ekipomis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...