O. Ighalo: "Stengdavausi nepraleisti nė vienų "United" rungtynių" © JumpStory

Sausio mėnesį "Manchester United" į savo gretas nuomos pagrindais pasikvietė Kinijoje rungtyniavusį puolėją Odioną Ighalo, kuris turėjo pakeisti traumuotą Marcusą Rashfordą.

Nors iš nigeriečio nebuvo tikimasi itin daug, jis per trejas rungtynes, kuomet pasirodė startinėje sudėtyje, spėjo pelnyti net keturis įvarčius ir tapo svarbiu rotacijos žaidėju.

Pats futbolininkas nuo pat atvykimo neslėpė, kad nuo vaikystės palaikė "Man Utd" ir svajodavo apie žaidimą šiame klube, tačiau pripažino, jog nesitikėjo šios svajonės išsipildymo.

"Kai vaikystėje kalbėdavau apie žaidimą "Man Utd" klube, žmonės mane laikydavo bepročiu. Žinoma, iš pradžių norėjau tiesiog išvažiuoti žaisti į užsienį, nesvarbu kokiame klube.

Tačiau aš visada palaikiau komandą. Stengdavausi nepraleisti nė vienų "United" rungtynių. Vis dar prisimenu daug puikių momentų.

Tikrai negalvojau, kad viskas pakryps būtent taip. Net kai žaidžiau "Watford" gretose,  netikėjau, kad galiu atsidurti Mančesteryje", - bendraudamas su "beIN Sports" kalbėjo O. Ighalo.