Oficialu: A. Griezmannas pasiprašė būti parduotas "Atletico" klubo

Antradienį po pietų pasirodę pranešimai apie Antoine'o Griezmanno norą palikti Madrido "Atletico" buvo patvirtinti nepraėjus nė parai.

"Atletico" oficialioje svetainėje pranešė, kad po susitikimo su pačiu futbolininku buvo informuoti apie tai, kad šis nori išvykti. "Rojiblancos" taip pat įkėlė vaizdo įrašą, kuriame prancūzas aiškina savo sprendimą.

"Tai buvo neįtikėtini penkeri metai. Dėkoju už viską, Jūs visada išliksite mano širdyje", – prie vaizdo įrašo rašomi A. Griezmanno žodžiai.

Neabejojama, kad A. Griezmannas bus parduotas "Barcelona" klubui. Jau net buvo pranešta, kad katalonai jį įsigys už 125 mln. eurų sumą.

28-erių metų prancūzas dar praėjusią vasarą buvo sulaukęs pasiūlymo iš "Barcelona" klubo, tačiau galiausiai atsisakė šios galimybės ir pasirašė naują kontraktą su "Atletico". Kaip paaiškėjo vėliau, tai tebuvo laikinas prancūzo sprendimas.

A. Griezmannas per penkerius metus "Atletico" komandoje sužaidė 252 rungtynes, įmušė 133 įvarčius ir iškovojo tris titulus.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/AntoGriezmann?ref_src=twsrc%5Etfw">@AntoGriezmann</a> ha comunicado al club que no seguirá como rojiblanco la próxima temporada.</p>&mdash; Atlético de Madrid (@Atleti) <a href="https://twitter.com/Atleti/status/1128393319090933761?ref_src=twsrc%5Etfw">May 14, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script><blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">.<a href="https://twitter.com/AntoGriezmann?ref_src=twsrc%5Etfw">@AntoGriezmann</a>: &quot;Han sido cinco años increíbles; muchas gracias por todo, os llevo en el corazón&quot;. <a href="https://t.co/9XorY05u1T">pic.twitter.com/9XorY05u1T</a></p>&mdash; Atlético de Madrid (@Atleti) <a href="https://twitter.com/Atleti/status/1128393365630980099?ref_src=twsrc%5Etfw">May 14, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...