Oficialu: A. Silva tapo ketvirtuoju "Milan" naujoku

Šiandien į Milaną atvykęs ir medicininį patikrinimą sėkmingai atlikęs Portugalijos rinktinės puolėjas Andre Silva sukirto rankomis su "Milan" klubu.

21-erių metų futbolininkas su "Rossoneri" ekipa pasirašė penkerių metų kontraktą. Oficialiai nežinoma, tačiau spėjama, kad "Milan" už snaiperį "Porto" klubui paklojo 38 milijonus eurų.

"Milan" po sezono nenustoja dirbti naujos komandos komplektacijos darbuose - klubą jau papildė keturi naujokai: be A. Silvos taip pat į madų sostinės vienuolikę atvyko Ricardo Rodriguezas, Mateo Musacchio ir Franckas Kessie.

A. Silva, geriausio planetos futbolininko Cristiano Ronaldo pavadintas Portugalijos futbolo ateitimi, pagrindinėje "Porto" komandoje rungtyniavo nuo 2015 metų.

Praėjusį sezoną portugalas save parodė iš gerosios pusės - per sužaistas 44 rungtynes pelnė 21 įvartį ir atliko aštuonis rezultatyvius perdavimus.

A. Silva savo meistriškumą spėjo parodyti ir atstovaudamas Portugalijos rinktinę, kurioje per sužaistas aštuonerias rungtynes sugebėjo pasižymėti septyniais tikslias smūgiais.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">André Silva is officially a red&amp;black player! <a href="https://twitter.com/andrevsilva19">@andrevsilva19</a> è ufficialmente un giocatore del Milan! <a href="https://twitter.com/hashtag/welcomeSilva?src=hash">#welcomeSilva</a> <a href="https://t.co/6bY61lH9YL">pic.twitter.com/6bY61lH9YL</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/874275470937911296">June 12, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>