Oficialu: Alissoną "Roma" gretose keičia Švedijos rinktinės vartininkas

"Roma" ilgai į "Liverpool" už rekordinę sumą išvykusio Alissono pamainos neieškojo - "romėnai" oficialiai pasipildė Švedijos rinktinės vartininku Robinu Olsenu.

Puikiai pasaulio čempionate rungtyniavęs 28-erių metų vartų sargas pastaruosius dvejus metus vilkėjo "Kobenhavn" klubo marškinėlius.

"Roma" fiziškai gerai sudėtą vartininką gavo už 8,5 mln. eurų. Pats R. Olsenas padėjo parašą ant penkerių metų sutarties.

"Jaučiuosi laimingas ir sujaudintas", - sakė švedas. - Didžiulė garbė tapti "Roma" vartininku. Tai yra didelis žingsnis mano karjeroje ir nekantrauju, kada galėsiu pradėti treniruotis".

R. Olsenas prieš tai taip pat yra rungtyniavęs tokiose klubuose kaip "Malmo" ir PAOK.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Welcome to <a href="https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ASRoma</a>, Robin Olsen! <br>  <br>Details  <a href="https://t.co/WRcvFafVcj">https://t.co/WRcvFafVcj</a> <a href="https://t.co/7wIIvvBv4K">pic.twitter.com/7wIIvvBv4K</a></p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href="https://twitter.com/ASRomaEN/status/1021805657618493445?ref_src=twsrc%5Etfw">July 24, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>