Oficialu: "Arsenal" sulaukė pirmojo naujoko

Londono "Arsenal" pranešė apie pirmąjį vasaros naujoką – juo tapo jaunas brazilas.

Oficialioje svetainėje skelbiama, kad "kanonieriai" pasirašė ilgalaikę sutartį su 18-mečiu Gabrieliu Martinelli. Jis iki pat šiol rungtyniavo "Ituano" klube Brazilijoje.

Krašto ir vidurio puolėjo pozicijose rungtyniaujantis brazilas "kanoneriams" kainavo apie 6 mln. eurų.

"Atvykti žaisti į Europą yra mano vaikystės svajonė. Mano tėvai taip pat manimi didžiuojuosi, kad žaisiu tokiame didžiuliame klube kaip "Arsenal". Noriu pasinaudoti šia neeiline galimybe", – teigė futbolininkas.

"Ituano" klube jis iš viso sužaidė 34 rungtynes ir pelnė 10 įvarčių.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"> Welcome to Arsenal, Gabriel Martinelli  <a href="https://t.co/czlXdHpkQs">pic.twitter.com/czlXdHpkQs</a></p>&mdash; Arsenal FC (@Arsenal) <a href="https://twitter.com/Arsenal/status/1146044644477800448?ref_src=twsrc%5Etfw">July 2, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> <iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/dhBKnGPUqWA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...