Oficialu: "Atletico" prisiviliojo perspektyvų "Villarreal" saugą

Madrido "Atletico" praneša, jog pasiekė susitarimą dėl "Villarreal" atraminio saugo Rodri įsigijimo.

Ispanas su persikėlimu į sostinę buvo siejamas jau kelis mėnesius, o dabar sutiko padėti parašą po penkerių metų sutartimi.

Oficialiai prie "matracų" komandos 21-erių metų futbolininkas prisijungs liepos 1 dieną.

Europos U-19 čempionatą 2015-aisiais laimėjęs Rodri yra laikomas itin perspektyviu ir "Villarreal" prezidentas Fernando Roigas tikino, kad jis išvyko per anksti.

Vis dėlto, šį sezoną gynėjas visuose turnyruose jau sužaidė 47 mačus bei įrodė galintis rungtyniauti aukščiausiame lygyje.

190 cm ūgio Rodri yra vertinamas dėl puikių sugebėjimų perimant kamuolius.
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We’ve reached an agreement with <a href="https://twitter.com/Eng_Villarreal?ref_src=twsrc%5Etfw">@Eng_Villarreal</a> over the transfer of Rodri.<br>➡<a href="https://t.co/OELXIIYige">https://t.co/OELXIIYige</a><a href="https://twitter.com/hashtag/A%C3%BApaAtleti?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#AúpaAtleti</a> <a href="https://t.co/CfKLAUBxKO">pic.twitter.com/CfKLAUBxKO</a></p>&mdash; Atlético de Madrid (@atletienglish) <a href="https://twitter.com/atletienglish/status/999614215458639872?ref_src=twsrc%5Etfw">May 24, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...