Oficialu: "Barcelona" iš po "Roma" nosies nugvelbė Malcomą

"Roma" komandai buvo suduotas smūgis - "Barcelona" iš po "romėnų" nosies nugvelbė talentingąjį Malcomą, kuris jau vakar buvo pakeliui į Italijos sostinę.

"Barcelona" oficialioje svetainėje informavo, kad sandoris yra užbaigtas, o pats Malcomas jau atvyko į Barseloną. Katalonai pranešė, kad už futbolininką sumokės 41 mln, eurų, o pats jis pasirašys penkerių metų kontraktą.

Malcomas dar vakar turėjo atvykti į Romą ir pasirašyti sutarties su šio miesto klubu, tačiau derybos buvo nutrauktos, kai "Bordeaux" paskutinę minutę sulaukė pelningesnio pasiūlymo iš "Barcos".

"Roma" atsakyti didesniu pasiūlymu nebesiruošė ir Malcomas, jau buvęs viena koja "Roma" žaidėju, nuo šiol rungtyniaus Ispanijos čempionų gretose.

Šis "Barcelona" žingsnis leidžia manyti tai, kad klubas daugiau nebemedžios Londono "Chelsea" krašto puolėjo Williano, už kurį per kelias savaites buvo pateikę net tris pasiūlymus.

21-erių metų brazilas jau praėjusiais metais buvo medžiojamas didžių Europos klubų, tačiau nei vienos derybos sėkmingai neužsibaigė.

Puikiai savo kairiąją koja žaidžiantis futbolininkas nuo 2016 metų sausio "Bordeaux" gretose sužaidė 96 rungtynes ir pelnė 23 įvarčius. Prieš atvykdamas į Europą brazilas patirties sėmėsi "Corinthians" ekipoje.

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...