Oficialu: "Barcelona" išpirko "Sevilla" gynėjo C. Lengleto kontraktą

"Barcelona" komandos gynybos grandyje - pastiprinimas: katalonai oficialioje svetainėje informavo, kad Clementas Lengletas tapo jų komandos nariu.

Puikų sezoną "Sevilla" komandoje sužaidęs 23-ejų metų centro gynėjas su "Barcelona" pasirašys penkerių metų kontraktą. Už jį Ispanijos čempionai paklos beveik 36 mln. eurų - tokia išpirkos suma buvo įrašyta jo kontrakte.

C. Lengletas andalūzų gretose rungtyniavo tik metus su puse - per šį laikotarpį prancūzas spėjo sužaisti 73 rungtynes ir pelnyti keturis įvarčius.

Jo kontrakte su "Barca" bus įrašyta kur kas įspūdingesnė išpirkos suma - 300 mln. eurų.

C. Lengletas prieš atvykdamas į Ispaniją rungtyniavo "Nancy" komandoje.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr"> Bienvenue <a href="https://twitter.com/clement_lenglet?ref_src=twsrc%5Etfw">@clement_lenglet</a>!<br> Welcome to Barça!<br> <a href="https://twitter.com/hashtag/EnjoyLenglet?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#EnjoyLenglet</a><br> <a href="https://twitter.com/hashtag/EnjoyBar%C3%A7a?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#EnjoyBarça</a> <a href="https://t.co/NS0IFa7KwJ">pic.twitter.com/NS0IFa7KwJ</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/1017394857118195712?ref_src=twsrc%5Etfw">July 12, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...