Oficialu: "Borussia" laimėjo kovą dėl talentingojo A. Isako įsigijimo

Naujuoju Zlatanu Ibrahimovičiumi vadinamo Alexandero Isako tolimesnė ateitis - jau aiški.

Dortmundo "Borussia" oficialioje svetainėje pranešė, kad su Švedijos futbolo talentu pasirašė ilgalaikę sutartį. Manoma, kad už AIK klubo auklėtinį aštuonis kart Vokietijos čempionai paklojo 8 milijonus eurų.

Oficialiame pranešime nurodoma, kad perėjimas dar visiškai nėra užbaigtas dėl to, kad švedas vis dar yra 17-os metų, todėl "Borussia" turi sulaukti specialaus FIFA patvirtinimo, kuris turėtų ateiti jau artimiausiu metu.

"Alexanderas Isakas yra labai talentingas puolėjas, dėl kurio parašo kovoja daug garsių Europos klubų. Tiek klubas, tiek pats žaidėjas yra įsitikinę, kad šis perėjimas turi daug potencialo ateityje", - kalbėjo BVB sporto direktorius Michaelas Zorcas.

Puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis A. Isakas jau spėjo debiutuoti Švedijos rinktinėje ir pelnyti vieną įvartį. Praėjusį sezoną dar būdamas 16-os metų švedas per sužaistas 25 rungtynes pelnė 11 įvarčių.

"Borussia" klube jaunųjų talentų tikrai netrūksta - be A. Isako BVB ekipoje jau rungtyniauja Ousmane Dembele, Emre Moras, Christianas Pulisičius, Julianas Weiglas ir kiti.

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/roLBL59Hbvw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>