Oficialu: "Chelsea" papildė W. Caballero

35-erių metų Willy Caballero ilgai laisvojo agento statuto neturėjo - Londono "Chelsea" oficialiai patvirtino, kad sukirto rankomis su patyrusiu argentiniečiu.

W. Caballero pastaruosius tris sezonus praleido "Manchester City" vienuolikėje. Vis dėlto "miestiečiai" ilgesniam laikotarpiui su vartininku pratęsti sutarties nepanoro ir būtent šiandien argentietis buvo tapęs laisvuoju agentu.

"Chelsea" nepraleido progos sukirsti rankomis su vartų sargu, kuris greičiausiai pasirašys vienerių metų kontraktą. Jis "mėlynųjų" ekipoje pakeis į "Bournemouth" išvykusį Asmirą Begovičių, kad sudarytų konkurenciją Thibaut Courtois.

Praėjusį sezoną W. Caballero rungtyniavo gana patikimai ir buvo atėmęs startinę poziciją iš sunkiai Anglijoje įsiliejusio Claudio Bravo. Argentinietis "miestiečių" ekipoje praėjusiais metais sužaidė 27 rungtynes ir 10-yje jų išsaugojo vartus "sausus".

Niekada Argentinos vyrų rinktinėje nežaidęs W. Caballero praeityje taip pat yra gynęs "Malaga", "Arsenal Sarandi", "Elche" ir "Boca Juniors" ekipos spalvas.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Welcome to Chelsea, Willy Caballero! <a href="https://t.co/GGFudYqdu3">https://t.co/GGFudYqdu3</a></p>&mdash; Chelsea FC (@ChelseaFC) <a href="https://twitter.com/ChelseaFC/status/881137687578783744">July 1, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>