Oficialu: "Everton" sudarė sutartį su C. Ancelotti

Vienas geriausių visų laikų Europos trenerių Carlo Ancelotti grįžta į Anglijos futbolą.

Liverpulio "Everton" oficialiai patvirtino, kad sudarė ketverių su puse metų sutartį su 60-mečiu futbolo specialistu. Jis pradės komandai vadovauti po šiandien įvyksiančių rungtynių prieš Londono "Arsenal".

Italas "Everton" komandai diriguos ketvirtadienį, kai komanda susikaus su "Burnley". Šios dienos rungtynes jis stebės iš "Goodison Park" stadiono tribūnų.

"Tai puikus klubas", – savo pirmajame interviu sakė C. Ancelotti. – Savininkai ir visa vadovybė turi aiškią idėją – jie nori sukurti sėkmingą ir titulus laimėti galinčią komandą. Kaip treneris nekantrauju, kada galėsiu prisidėti prie šio projekto".

Italas dar prieš kelias savaites dirigavo "Napoli" komandai, tačiau dėl itin komplikuotų santykių su klubo prezidentu buvo atleistas iš trenerio pareigų.

C. Ancelotti Anglijos futbole nėra naujas vardas – jis nuo 2009 iki 2011 metų dirigavo Londono "Chelsea" ekipai, su kuria savo debiutiniame sezone nuskynė "Premier" lygos titulą.

Per savo karjerą strategas taip pat yra dirigavęs tokioms komandoms kaip "Milan", PSG, Madrido "Real" ir Miuncheno "Bayern".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...