Oficialu: grandų medžiotas H. Lozano pasirinko PSV klubą

Kylanti Meksikos rinktinės žvaigždė Hirvingas Lozano oficialiai pristatytas kaip naujausias Eindoveno PSV pirkinys.

Šešiems sezonams kontraktą pasirašęs 21-erių metų krašto puolėjas į Nyderlandus atvyksta iš "Pachuca" klubo savo gimtinėje.

Šis futbolininkas buvo išties paklausi prekė - už jį pasiūlymą pateikė Lisabonos "Benfica", o žiniasklaidos jis ilgą laiką buvo siejamas su "Manchester City". Be to, jį stebėjo ir "Manchester United" skautai.

"Leiskite man pasakyti, jog tai buvo labai ypatingas mano gyvenimo momentas, bet jis jau pasibaigė", - kalbėjo Lozano. "Tai buvo vakar. Žinoma, aš esu šimtu procentų susikoncentravęs ties nacionaline ekipa."

"Esame turėję keletą Meksikos žaidėjų pavyzdžių, kuomet jie įrodė galintys rungtyniauti stipriausiose pasaulio lygose."

"Tikiuosi, jog ateityje tai galės darysi daug daugiau meksikiečių."

"Priėmiau šį sprendimą pasikonsultavęs su šeima. Patikrinome visus pasirinkimus, visas galimybes, kurias turėjau."

"Mes viską išanalizavome. Matėme įdomių variantų, tačiau galiausiai nusprendėme, kad PSV turi šiek tiek pranašumų bei gali pasiūlyti įdomių galimybių ateičiai."

Lozano šį sezoną visuose turnyruose už "Pachuca" sužaidė 30 susitikimų, per kuriuos pelnė 18 įvarčių ir atliko septynis rezultatyvius perdavimus.

<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">Hasta la vista, baby.<br>(Versión así era) <a href="https://t.co/xevCcJBdUW">pic.twitter.com/xevCcJBdUW</a></p>&mdash; Club Pachuca (@Tuzos) <a href="https://twitter.com/Tuzos/status/876883328426790915">June 19, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...