Oficialu: H. Kane'as įsipareigojo likti "Tottenham" iki 2024 metų

Londono "Tottenham" klube ir toliau liejasi geros naujienos - po to, kai pavyko išlaikyti trenerį Mauricio Pochettino, "Spurs" pranešė, kad pasirašė naują sutartį su pagrindine komandos žvaigžde.

Oficialioje svetainėje nurodoma, kad su 24-erių metų Anglijos futbolo žvaigžde Harry Kane'u pasirašyta nauja ilgalaikė sutartis iki 2024 metų.

H. Kane'as jau kurį laiką buvo siejamas su tokiais klubais kaip Madrido "Real" ir "Manchester United", tačiau pats puolėjas niekada netryško nori palikti "pentinius".

Vienas geriausių savo šalies futbolininkų pagrindinėje "Tottenham" sudėtyje debiutavo dar 2011 metais, tačiau iki 2013 metų buvo skolinamas įvairioms žemesnio diviziono komandoms.

Iš viso "Tottenham" klube H. Kane'as jau sužaidė 213 rungtynių ir pelnė 140 įvarčių.<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> We are delighted to announce that <a href="https://twitter.com/HKane?ref_src=twsrc%5Etfw">@HKane</a> has signed a new six-year contract with the Club, which runs until 2024. <a href="https://twitter.com/hashtag/OneOfOurOwn?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#OneOfOurOwn</a> <a href="https://t.co/4p6xfVTLkE">pic.twitter.com/4p6xfVTLkE</a></p>&mdash; Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) <a href="https://twitter.com/SpursOfficial/status/1005081298896072706?ref_src=twsrc%5Etfw">June 8, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...