Oficialu: Į pergalių kelią "Real" sugražinęs S. Solari sulaukė kontrakto iki 2021 metų

Madrido "Real" pirmadienį Ispanijos futbolo federacijai nusiuntė dokumentus, kuriuose buvo įrašyta Santiago Solari pavardė - argentinietis paskirtas vyriausiuoju komandos treneriu.

42-ejų metų argentinietis iki sekmadienio buvo laikinuoju treneriu, tačiau atleidus Juleną Lopetegui ir prie komandos stojus jam, rezultatai buvo tokie, kad Madrido komandai ir nebuvo būtina galvoti apie kitą futbolo specialistą.

Prie S. Solari, kuris pastaruosius kelis metus dirbo antroje "Real" komandoje, "baltieji" per ketverias rungtynes iškovojo visas įmanomas pergales, įmušė 15 įvarčių ir tik ketvirtose rungtynėse praleido pirmuosius du įvarčius.

Iš pradžių buvo manoma, kad S. Solari pasirašė sutartį iki sezono pabaigos, tačiau Madrido "Real" antradienį vakare oficialiai patvirtino, kad su strategu pasirašyta net trijų metų sutartis - iki 2021 m.

Visgi tai negarantuoja nieko - nelaimėjus jokio titulo šį sezoną, neabejojama, kad Madrido komanda žvalgytųsi į kitus trenerius, realiausiai - Mauricio Pochettino.