Oficialu: J. Hartas išnuomotas "West Ham" komandai

Pepo Guardiolos planuose nefigūruojantis "Manchester City" vartininkas Joe Hartas išvyksta į Londoną, kur apsivilks "West Ham" klubo marškinėlius.

Oficialioje "plaktukų" svetainėje skelbiama, kad 30-metis Anglijos rinktinės vartininkas į komandą atvyksta sezono trukmės nuomos sutartimi. Praėjusį sezoną anglas taip pat sezonui buvo nuomojamas kitai ekipai.

J. Hartas ilgą laiką buvo numeris vienas "miestiečių" vienuolikėje, tačiau į komandą atvykus P. Guardiolai vartininkas buvo išsiųstas į Italiją, kur gynė "Torino" ekipos garbę.

"Man labai svarbu gauti žaidimo laiko ir šansas atvykti čia buvo neįtikėtina galimybė", - sakė J. Hartas. - Žaisti "Premier" lygoje ir tokiame klube kaip "West Ham" mane verčia su nekantrumu laukti sezono pradžios".

J. Hartas iš viso "Premier" lygoje jau yra sužaidęs daugiau nei 300 rungtynių.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">A message to you from our new man!<a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeHart?src=hash">#WelcomeHart</a> <a href="https://t.co/Myoet8Mlxe">pic.twitter.com/Myoet8Mlxe</a></p>&mdash; West Ham United (@WestHamUtd) <a href="https://twitter.com/WestHamUtd/status/887346230417928192">July 18, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...