Oficialu: J. Hartas keliasi į "Burnley"

Joe Harto karjeros etapas "Manchester City" komandoje yra baigtas - 31-erių metų vartininkas buvo parduotas "Burnley" klubui.

"Burnley" oficialioje svetainėje pranešė, kad J. Hartas pasirašė dviejų metų sutartį. Paskutinius keletą metų "miestiečiai" vartininką skolindavo kitoms komandoms, tačiau šią vasarą su juo buvo atsisveikinta visam laikui.

"Burnley" naujo vartininko buvo priversti ieškoti po to, kai traumas patyrė abu pagrindiniai šios pozicijos žaidėjai - Nickas Pope'as ir Tomas Heatonas.

J. Hartas "Man City" klubo buvo įsigytas dar 2006 metais. Iš viso Anglijos čempionų gretose anglas sužaidė aštuonis sezonus ir aikštėje pasirodė 348 kartus.

Po to, kai į klubą atvyko Pepas Guardiola, J. Hartas du sezonus buvo nuomojamas "Torino" ir "West Ham" komandoms.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: Clarets complete Joe Hart deal <a href="https://t.co/WgNgi3LRAx">https://t.co/WgNgi3LRAx</a></p>&mdash; Burnley FC (@BurnleyOfficial) <a href="https://twitter.com/BurnleyOfficial/status/1026762598719606785?ref_src=twsrc%5Etfw">August 7, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>