Oficialu: J. Wilshere'as rungtyniaus "West Ham" klube

"West Ham" oficialioje svetainėje informavo, kad pasirašė trijų metų kontraktą su 26-erių metų saugu Jacku Wilshere'u.

"Plaktukai" už šį futbolininką nemokės nė cento - J. Wilshere'as liepos 1-ąją dieną tapo laisvuoju agentu, kai nepratęsė sutarties su Londono "Arsenal" klubu.

J. Wilshere'as praėjusį sezoną būtent ir rungtyniavo "kanonierių" gretose, tačiau prieš tai jau buvo rungtyniavęs kitoje komandoje - 2016-17 metų sezone saugas vilkėjo "Bournemouth" marškinėlius.

"Jausmas yra išskirtinis", - "plaktukų" oficialiai svetainei sakė anglas. - Daugelis žmonių žino, kokį ryšį turiu su šia komanda. Yra nuotrauka, kurioje aš būdamas vaikas vilkiu "West Ham" marškinėlius. Prisimenu puikiai, kaip palaikydavo šį klubą".

J. Wilshere'as "Premier" lygoje turi užtektinai patirties - iš viso jis yra sužaidęs 166 rungtynes ir įmušęs aštuonis įvarčius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Our new midfielder has arrived... <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeJack?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomeJack</a> <a href="https://t.co/kPd7hm4YxZ">pic.twitter.com/kPd7hm4YxZ</a></p>&mdash; West Ham United (@WestHamUtd) <a href="https://twitter.com/WestHamUtd/status/1016317296648728576?ref_src=twsrc%5Etfw">July 9, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...