Oficialu: "Juventus" įgijo teises į jauną gynėją iš Argentinos

Turino "Juventus" oficialiai pranešė, kad sukirto rankomis su 21-erių metų vidurio gynėju Cristianu Romero.

Italijos čempionai su gynėju iš Argentinos pasirašė penkerių metų sutartį. Pats futbolininkas dar sezoną nuomos pagrindais praleis dabartinėje komandoje – "Genoa".

"Juventus" už argentinetį paklos 26 mln. eurų. Dar 5,3 mln. eurų gali atitekti futbolininkui parodžius gerus rezultatus su "senąja senjora".

C. Romero į Italiją atvyko tik praėjusį vasarą. Jis "Genoa" gretose per sezoną spėjo sužaisti 27 rungtynes ir pelnyti du įvarčius.

Į Europą jis atvyko iš Argentinoje įsikūrusios "Belgrano" komandos.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Romero?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Romero</a>, gli accordi con il <a href="https://twitter.com/GenoaCFC?ref_src=twsrc%5Etfw">@GenoaCFC</a> <a href="https://t.co/jMmPF57qoG">https://t.co/jMmPF57qoG</a> <a href="https://t.co/sXeQ1IiIWn">pic.twitter.com/sXeQ1IiIWn</a></p>&mdash; JuventusFC (@juventusfc) <a href="https://twitter.com/juventusfc/status/1149738854158688256?ref_src=twsrc%5Etfw">July 12, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>