Oficialu: K. Gibssas keliasi į "West Brom"

"West Bromwich Albion" praneša įsigijęs Londono "Arsenal" kairiojo krašto gynėją Kieraną Gibbsą. Už jį sumokėta suma siekia apie 7 mln. svarų sterlingų.

27-erių metų futbolininkas prie "kanonierių" baigęs "Wimbledon" akademiją prisijungė 2004-aisiais ir nuo to laiko pagrindinėje komandoje sužaidė 230 rungtynių.

Vis dėlto, anglo žaidybinį laiką ribojo dažnai patiriamos traumos, o galiausiai jį nukonkuravo iš Ispanijos atvykęs Nacho Monrealis. Dabar "Arsenal" klubui įsigijus Seadą Kolašinacą Gibbsui atėjo metas ieškoti naujų iššūkių.

Iki jo sutarties pabaigos buvo likę tik 18 mėnesių ir ilgą laiką manyta, kad gynėjas papildys "Watford" gretas, tačiau su šia ekipa jam nepavyko suderinti asmeninių kontrakto sąlygų.

"West Brom" gretose Gibbsas galės debiutuoti iškart po nacionalinių rinktinių pertraukos, kuomet Tony Puliso auklėtiniai stos į kovą su "Brighton&Hove Albion".

<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Here you go...<br><br>Welcome to the Baggies, <a href="https://twitter.com/KieranGibbs">@KieranGibbs</a>!<a href="https://twitter.com/hashtag/WBA?src=hash">#WBA</a> <a href="https://t.co/NOSXkJHVfp">pic.twitter.com/NOSXkJHVfp</a></p>&mdash; West Bromwich Albion (@WBA) <a href="https://twitter.com/WBA/status/902844664163782656">August 30, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>