Oficialu: M. Benatia karjerą tęs Katare

Po Leonardo Bonucci sugrįžimo startinę poziciją Turino "Juventus" ekipoje praradęs Medhi Benatia nusprendė užsidirbti senatvei.

"Juventus" pirmadienį vakare patvirtino, kad gynėjas karjerą tęs Katare. "Senoji senjora" už 31-erių metų futbolininką sulauks 8 mln. eurų.

M. Benatia šią žiemą buvo sulaukęs pasiūlymo ir iš Londono "Arsenal", tačiau pats gynėjas atsisakė galimybės išvykti į Angliją.

"Al-Duhail" klubas marokiečiui per sezoną mokės po 4,5 mln. eurų. 

M. Benatia "Juventus" komandoje rungtyniavo nuo 2016 metų. Per tą laikotarpį gynėjas spėjo sužaisti 60 rungtynių ir įmušti penkis įvarčius.

Prieš tai marokietis taip pat yra rungtyniavęs Miuncheno "Bayern", "Roma" ir kitose Europos komandose.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">Grazie di tutto, <a href="https://twitter.com/MedhiBenatia?ref_src=twsrc%5Etfw">@MedhiBenatia</a>  !<a href="https://t.co/6gbUwTqfOu">https://t.co/6gbUwTqfOu</a> <a href="https://t.co/DhKfJyQvJl">pic.twitter.com/DhKfJyQvJl</a></p>&mdash; JuventusFC (@juventusfc) <a href="https://twitter.com/juventusfc/status/1089996556634390528?ref_src=twsrc%5Etfw">January 28, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>