Oficialu: M. Dembele išvyksta žaisti į Kiniją

Londono "Tottenham" atsisveikina su Mousa Dembele – 31-erių metų saugas nusprendė pratęsti karjerą aukščiausioje Kinijos lygoje.

Belgijos rinktinės narys pastarąsias kelias dienas viešėjo Kinijoje, kol kas galiausiai buvo užbaigtas sandoris su "Guangzhou R&F" klubu.

Skelbiama, kad kinai už patyrusį futbolininką paklojo apie 13 mln. eurų. Pats M. Dembele sukirto rankomis dėl trejų metų sutarties.

Belgas "Tottenham" komandoje rungtyniavo nuo 2012 metų. Per tą laiką saugo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas į aikštę išbėgo 242 kartus ir pelnė 10 įvarčių.

Praeityje M. Dembele taip pat yra žaidęs "Fulham", AZ, "Willem II" ir "Germinal Beerschot" klubuose.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Thank you for the memories, <a href="https://twitter.com/mousadembele?ref_src=twsrc%5Etfw">@mousadembele</a>!  <a href="https://t.co/7ud0Pfekbo">pic.twitter.com/7ud0Pfekbo</a></p>&mdash; Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) <a href="https://twitter.com/SpursOfficial/status/1085835368425914368?ref_src=twsrc%5Etfw">January 17, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>