Oficialu: M. Odegaardas dar sezonui išvyksta į Nyderlandus

Martinas Odegaardas dar pagrindinės Madrido "Real" komandos durų nepravers - 19-metis Norvegijos futbolo talentas iki kito sezono pabaigos vėl rungtyniaus Nyderlanduose.

Oficialioje UEFA Čempionų lygos nugalėtojų svetainėje skelbiama, kad buvo sutarta M. Odegaardą sezonui paskolinti aukščiausioje Olandijos futbolo lygoje rungtyniaujančiai Arnhemo "Vitesse" komandai.

Pastaruosius pusantrų metų M. Odegaardas vilkėjo "Heerenveen" ekipos marškinėlius, taip pat rungtyniaujančios "Erediviese" pirmenybėse.

Praėjusį sezoną norvegas nuostabiai startavo Olandijoje, tačiau pavasarį patyrė traumą ir nerungtyniavo kelis mėnesius. Atakuojantis saugas į pradinę sportinę formą taip ir negrįžo, o vasarą gerą mėnesį su Julenu Lopetegui plušėjęs futbolininkas neįtikino, kad jau yra pasirengęs žaisti pirmoje komandoje.

Į M. Odegaardą Madrido "Real" vis dar deda didžiules viltis ir tiki, kad ši nuoma pagaliau bus sėkminga tiek jam, tiek klubui ateityje.

Savo žaidimo stiliumi Lionelį Messi primenantis norvegas praėjusį sezoną Nyderlanduose sužaidė 26 rungtynes, įmušė du įvarčius ir atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="pt" dir="ltr">Comunicado Oficial: Odegaard.<br><br> <a href="https://t.co/gaDrnmMBaG">https://t.co/gaDrnmMBaG</a><a href="https://twitter.com/hashtag/RealMadrid?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadrid</a> <a href="https://t.co/56rc8H12Lr">pic.twitter.com/56rc8H12Lr</a></p>&mdash; Real Madrid C.F. (@realmadrid) <a href="https://twitter.com/realmadrid/status/1031911782355546112?ref_src=twsrc%5Etfw">August 21, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...