Oficialu: M. Ozilas pasirašė naują sutartį su "Arsenal"

Mesutas Ozilas ir toliau vilkės Londono "Arsenal" marškinėlius - Vokietijos rinktinės saugas pasirašė naują ilgalaikę sutartį su "kanonieriais".

29-erių metų futbolininko ateitis dar ne taip seniai buvo neaiški, nes jam ne tik dėmesį rodė kiti Europos grandai, tačiau ir jo sutartis su "Arsenal" ėjo į pabaigą - ji galiojo iki šių metų vasaros.

Vis dėlto M. Ozilas nusprendė savo ateitį susieti su "Arsenal" ir šiandien oficialiai padėjo parašą ant naujos sutarties.

Vokietis neliks nuskriaustas - jis gaus 350 tūkst. svarų sterlingų savaitinį atlyginimą, kas jį padarys geriausiai apmokamu visų laikų "Arsenal" komandos žaidėjų.

M. Ozilas į "Arsenal" 2013 metais netikėtai atvyko iš Madrido "Real". Iš viso vokietis "kanonierių" gretose jau spėjo sužaisti 182 rungtynes, pelnyti 36 įvarčius ir atlikti 61 rezultatyvų perdavimą.

Atakuojantis saugas "Arsenal" komandai padėjo tris kartus iškovoti FA taurės trofėjų.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/WeveGotOzil?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WeveGotOzil</a> - and he&#39;s not going anywhere  <a href="https://t.co/s9hk8l8fyJ">pic.twitter.com/s9hk8l8fyJ</a></p>&mdash; Arsenal FC (@Arsenal) <a href="https://twitter.com/Arsenal/status/959103721190903809?ref_src=twsrc%5Etfw">February 1, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...