Oficialu: Madrido "Real" laimėjo kovą dėl L. Jovičiaus parašo

Madrido "Real" pradėjo didžiuosius vasaros darbus – Zinedine'o Zidane'o treniruojama komanda kitą sezoną savo gretose turės "Bundesliga" pirmenybėse spindėjusį Luka Jovičių.

Madrido "Real" ir Frankfurto "Eintracht" oficialiai informavo, kad sandoris buvo užbaigtas. Neoficialiais duomenimis, Ispanijos sostinės ekipa už daug žadantį serbą paklojo apie 60 mln. eurų.

L. Jovičius su daugkartiniais Europos čempionais sudarys šešerių metų kontraktą.

Madrido "Real" dėl serbo derėjosi jau ne vieną savaitę. Jį iš pradžių tikėjosi nusipirkti "Barcelona", o vėliau į kovą įsijungė ir Miuncheno "Bayern" su Londono "Chelsea".

Tokio susidomėjimo 21-erių serbas sulaukė neatsitiktinai – jis šį sezoną per 48 susitikimus įmušė 27 įvarčius ir atliko septynis rezultatyvius perdavimus.

"Eintracht" tik prieš mėnesį įgijo pilnas teises į jį, tačiau jau nuo pat pradžių buvo žinoma, kad serbas karjeros čia netęs. Prieš tai jis taip pat rungtyniavo "Benfica" ir "Crvena Zvezda" komandose.

L. Jovičiaus Madrido ekipoje sudarys konkurenciją Karimui Benzema. Jis tapo antruoju komandos naujoku šiame transferų lange – jau prieš kelis mėnesius buvo susitarta dėl Ederio Militao įsigijimo.