Oficialu: Madrido "Real" sezonui į "Real Sociedad" išnuomojo T. Hernandezą

Madrido "Real" susitarė su San Sebastiano "Real Sociedad" dėl vieno sezono trukmės Theo Hernandezo nuomos sutarties.

20-metis kairiojo krašto gynėjas UEFA Čempionų lygos nugalėtojų buvo įsigytas praėjusią vasarą. Jam pirmasis sezonas lengvas nebuvo - prancūzui teko dėl vietos kovoti su Marcelo, kas stipriai apkarpė jo žaidimo minutes.

Julenas Lopetegui su Madrido "Real" vadovybe nusprendė, kad T. Hernandezui būtų geriausia artimiausią sezoną gauti stabilaus žaidimo laiko ir vasarą grįžti gerokai patobulėjus.

24 mln. eurų kainavęs T. Hernandezas praėjusį sezoną sužaidė 23 rungtynes ir atliko tris rezultatyvius perdavimus.

Spėjama, kad Marcelo dubleriu šiame sezone taps antroje Madrido "Real" komandoje žaidęs Sergio Reguilonas. Jis pasiruošimo metu įtikino ekipos trenerius.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">Comunicado Oficial: Theo Hernández.<a href="https://t.co/Y4n46du615">https://t.co/Y4n46du615</a><a href="https://twitter.com/hashtag/RealMadrid?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadrid</a> <a href="https://t.co/Fef20IspHs">pic.twitter.com/Fef20IspHs</a></p>&mdash; Real Madrid C.F. (@realmadrid) <a href="https://twitter.com/realmadrid/status/1027895368225353730?ref_src=twsrc%5Etfw">August 10, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...